Glaswanden

Glaswanden voor kantoor / bedrijfsruimte nodig ?

Glaswanden voor kantoor / bedrijfsruimte

Interplafo biedt luxe glaswanden met een stijlvolle oplossing voor uw bedrijfsruimte of kantoor aan. Hier kunt u individuele ruimtes mee creëren zonder verlies van de open en vrije uitstraling. Interplafo levert verschillende soorten glaswanden aan voor zowel enkel als dubbelglas. Deze glazen systeemwanden onderscheiden zich onder meer in kwaliteit en functionaliteit voor uw bedrijf.

De IP25 vol glaswanden van Interplafo

De IP25 vol glaswanden bestaat vrijwel geheel uit een glazenoppervlak. Glaswanden onderscheiden zich door middel van beperkt profielgebruik. De glaspanelen zijn direct tegen elkaar verbonden zonder profielen doordat de glaspanelen zowel als hol en bol worden geslepen. De panelen worden boven en onder in de aluminium profielen afgeklemd met rubbers die verdekt zijn gemonteerd, wat zorgt voor slechts minimale glasnaden en vrijwel een volledige glazen oppervlak

De IP100 glaswanden

Een IP100 glaswand biedt de perfecte combinatie van openheid in privacy voor uw bedrijfspand of kantoor doordat deze wand wordt opgebouwd uit dubbelglas wat uitermate geschikt is voor een goed geïsoleerde ruimte waar prettig gewerkt kan worden met beperkte geluidsoverlast te hebben. Deze glaswand bestaat volledig uit modulaire glaselementen waarin veel keuze mogelijkheden zijn bij het samenstellen ervan. Er kan gekozen worden voor horizontaal gestapelde elementen of heeft u liever elementen van vloer tot aan het plafond.

Verdere mogelijkheden

Glaswanden voor kantoor/afdeling geven een ruimtelijk gevoel en representatieve uitstraling voor personeel en misschien nog wel het belangrijkste voor uw klanten. Zoals u hier boven heeft kunnen lezen zijn de mogelijkheden erg diverse in het ontwerpen van een glaswand. Om bijvoorbeeld de glaswanden perfect te laten aansluiten binnen de sfeer en huisstijl van uw bedrijf. Kan de glaswand worden voorzien van allerlei soorten folie; matteerfolie, blinderfolie, fotoprints, spiegelfolie. Tevens van namen en logo’s of heeft u het liever gezandstraald de keus laten we geheel aan u over.

 

Voordelen van glaswanden

  • een open en ruimtelijk gevoel
  • representatief uiterlijk
  • vrijwel onbeperkte ontwerp mogelijkheden
  • een luxueuze en moderne uitstraling
  • geschikt voor een geïsoleerde ruimte te creëren 

Bij Interplafo kunt u ook terecht voor

Prijzen van glaswanden

De prijzen van onze glaswanden zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. U kunt hier contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen