Houten deur-kozijnen op maat laten maken

Houten deurkozijnen laten plaatsen

Bij Interplafo kunt u uw deurkozijnen op maat laten maken, leveren en/of laten plaatsen. Houten kozijnen bieden veel voordelen. Een houten kozijn wint weer aan populariteit, ondanks de ontwikkeling op het gebied van kunststof en aluminium. Houten kozijnen hebben een natuurlijke en ambachtelijke uitstraling wat meer aansluit op u huisstijl.

  • Kwalitatieve houten deurkozijnen geven een klassieke uitstraling aan uw pand
  • Steeds betere verfsoorten garanderen een lange levensduur voor uw houten kozijnen
  • De isolerende werking wat een flinke besparing op de energierekening gaat opleveren

Houten deurkozijnen op maat laten maken

U heeft bij Interplafo de keuze uit diverse hardhout soorten zoals, Meranti, Mahonie, of Merbau allemaal met een FSC-certificaat.  De houtsoort is afhankelijk van de wensen en budget. Interplafo maakt de deurkozijnen zelf op maat, zodat de kozijnen perfect bij uw wensen aansluiten. 

Levertijd

Als u akkoord geeft op onze vrijblijvende offerte wilt u uiteraard weten hoe lang het duurt voordat u de kozijnen ontvangt of totdat de kozijnen geplaatst worden. Na goedkeuring gaan wij direct aan de slag. De levertijden gaan altijd in overleg met u en is ook afhankelijk van de gewenste werkzaamheden hoe wij die gaan uitvoeren. Wilt u het voor gegrond aangeleverd hebben of juist afgelakt hebben? Dit bepaald uiteraard de levertijd. Wij produceren de houten deurkozijnen binnen enkele dagen na bestelling.

Onderhoud

Bij houten kozijnen dient er wel onderhoud gepleegd te worden. U kunt het beste jaarlijks even om uw woning heen om de staat van de houten kozijnen te bekijken. Controleer op zwakke plekken, houtrot of beschadigingen. Als u dit in een vroeg stadium ontdekt dan blijven de kosten beperkt. Mocht u houtrot ontdekken betekent dit niet dat het vervangen moet worden, het kan gemakkelijk gerepareerd worden met de daar door juiste materialen voor te gebruiken. Het is verstandig bij het wassen van de ramen ook de kozijnen tegelijk schoon te maken, dit bevorderd de levensduur. Bij nieuw geplaatste houten kozijnen dient er wel dat het 1x in de 5 tot 7 jaar geverfd te worden. Bij al wat oudere kozijnen is het verstandig om dit om de 2 jaar te laten inspecteren voor dat u voor hoge kosten komt te staan .

Wat bieden wij nog meer aan

Bij Interplafo kunt u niet alleen terecht voor het maken en plaatsen van houten raamkozijnen. Ook kunt u uw kozijnen online bij ons bestellen die wij aanleveren in gewenste afmetingen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u graag houten raamkozijnen laten maken en plaatsen op maat in uw woning of bedrijfspand?  Wij van Interplafo staan voor u klaar. Als u bij ons een offerte aanvraag doet kunt u rekenen op een goede begeleiding. U kunt via ons contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen, ook kan u er voor kiezen voor een advies op maat. Interplafo komt graag bij u langs.