Ikea keuken montage

Ikea keuken laten plaatsen

Interplafo is gespecialiseerd in het monteren van Ikea keukens

Ikea keuken laten plaatsen door Interplafo

Ikea keuken laten plaasten

Ikea keuken monteren

Bent u toe aan een nieuwe keuken? Heeft u al iets gezien of is uw nieuwe keuken al besteld, maar nog geen betaalbare keukenmonteur gevonden? 

Dan bent u bij Interplafo aan het juiste adres. Wij bieden u vakkundige montage op alle soorten Ikea keukens voor een goede prijs. Hoe onderscheiden wij ons van de rest en waarom zal u ons uw nieuwe Ikea keuken laten monteren. Natuurlijk wilt u zo min mogelijk geld betalen om uw droomkeuken te realiseren, maar daarin tegen bent u ook opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die ervaring heeft en gespecialiseerd is in Ikea keukenmontages. Die ook nog eens goede service en garanties bieden op de montage van een Ikea keuken!!! 

 

Bij Interplafo kunt u ook terecht voor;

  • Het demonteren van uw oude keuken.
  • Verleggen en aanpassen van leidingwerk, elektra en gas.
  • Betegelen van achterwanden of vloeren.
  • Schilderwerken als die eventueel uitgevoerd moeten gaan worden.
  •  Het aftimmeren van een koof of aanpassingen aan bovenkasten.

Ikea keuken montage van Interplafo

Wat kan u van ons verwachten nadat u een geheel vrijblijvende offerte heeft aangevraagd bij ons. Doordat wij het van Interplafo graag persoonlijk willen houden komen wij graag bij u langs om de werkzaamheden met u door te spreken en tevens ter kennismaking, u wilt tenslotte ook graag weten met wie u te maken heb. Tijdens dit bezoek bespreken wij uw wensen wat betreft de ikea keuken montage en helpen wij met het inmeten van uw nieuwe keuken. Wij beoordelen tevens of al het betreffende leiding/elektra en gasaansluitingen op de juiste plekken zijn gemonteerd aan de hand van uw inmiddels verkregen ontwerp van Ikea. Waar andere ikea keuken montage bedrijven hier geld voor rekenen doen wij dit geheel GRATIS!!!  Wij beperken ons niet alleen tot het monteren van Ikea keukens. Bij ons kunt u ook terecht voor zowel alle werkzaamheden in uw woning.

Wilt u graag een offerte ontvangen voor het laten monteren van uw Ikea keuken of eventueel andere werkzaamheden. Neem dan gerust contact met ons dit kan telefonisch of via onze contact paginaWaar u gemakkelijk een offerte kan aanvragen aan de hand van uw omschrijving geven wij een prijsindicatie van de werkzaamheden die u uitgevoerd wilt hebben. Om u een geheel vrijblijvende offerte te geven komen wij eerst graag bij u langs.

Nu tijdelijk 10% korting op een Ikea keuken montage