Ikea keukens

Laat uw Ikea keuken plaatsen door Interplafo

Ikea keuken plaatsen? Nu tijdelijk 10% Korting op de montage

Uw Ikea keuken laten plaatsen

Interplafo heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het monteren van Ikea keukens, wij hebben met name onze ervaring op gedaan in Amerika waar het al jaren een ruim begrip is. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die bij Ikea hun keuken kopen. Waar vroeger de Ikea keukens nogal standaard en inspiratieloos waren heb je tegenwoordig veel keuze voor een eigentijdse of moderne keuken tegen de zeer aantrekkelijke prijzen die Ikea hanteert. Daarbij is ook de kwaliteit van een ikea keuken meer dan prima en geven ze uitstekende service waarbij het bij andere leveranciers weleens te wensen overlaat. Daarnaast geeft Ikea zelfs 25 jaar garantie op materiaal-en constructiegebreken en 5 jaar voor al het apparatuur.
10% korting

Waarom uw Ikea keuken laten plaatsen

Veel mensen hebben besloten om een Ikea keuken aan te schaffen en de montage voor hun eigen rekening te nemen. Omdat de keuken montageservice van Ikea redelijk prijzig is. Eenmaal als de keuken thuis of in uw bedrijfspand is aangekomen, zien de meeste de bomen door het bos niet meer. Door de grote hoeveelheid aan verpakte materialen. Als de mensen er dan toch aan beginnen, komen ze er al snel achter dat een Ikea keuken toch net iets anders werkt dan die van andere leveranciers. Daarom gaan de meeste opzoek naar een specialist in het plaatsen van Ikea keukens daar bent u bij Interplafo aan het goede adres. Niet alleen zijn wij erin gespecialiseerd ook bieden wij een uitstekende service en garantie op de montage. Tegen een betaalbare prijs. Vraag vandaag nog uw offerte aan .

Voorbereidingsbezoek

Bij Interplafo houden wij het graag persoonlijk. Als u gebruik wilt maken van onze Ikea keuken montageservice. Komen wij graag bij u langs ter kennismaking en om de werkzaamheden met u te bespreken. Met dit bezoek controleren wij ook de ruimte waar de keuken geplaatst moet gaan worden. Wij letten vooral op het leidingwerk zoals elektra, water aan-afvoer en eventuele gasaansluitingen of deze wel op de juiste plaatst zijn gemonteerd. Tevens controleren wij de wanden of deze wel vlak en waterpas staan. Dit is voor het plaatsen van een Ikea keuken erg belangrijk. Aan de hand van ons bezoek zullen wij u een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Levertijd voor het plaatsen van uw keuken

U wilt uiteraard weten hoe snel uw Ikea keuken geplaatst kan worden, voordat u akkoord gaat op onze vrijblijvende offerte. De levertijden gaan altijd in overleg met u en is ook wel afhankelijk van de gewenste werkzaamheden hoe wij die gaan uitvoeren voor u. Gemiddeld plaatsen wij Ikea keukens binnen 14 werkdagen na ontvangst van een schriftelijk akkoord op de offerte. Afhankelijk van de grote en of er bijkomende werkzaamheden moeten worden uitgevoerd duurt het plaatsen van een Ikea keuken 2 tot 5 werkdagen.

Kosten van een Ikea keuken plaatsen

Heeft u een Ikea keuken gekocht? of bent u van plan om een Ikea keuken aan te schaffen. Dan wilt u natuurlijk graag weten wat het kost om het te laten installeren door een bedrijf met ervaring. Waarschijnlijk overweegt u de keuken te laten installeren door Ikea die met externe bedrijven werken. Afgezien van de levertijden komt u er al snel achter dat het redelijk veel geld kost, daarom bent u opzoek gegaan naar een alternatief en bent u bij Interplafo terecht gekomen. Wij garanderen dat wij u een goede prijs kunnen aanbieden met de beste service en garantie op de montage. Vergelijk onze aanbieding met de montageservice van Ikea die een handige montagecalculator hebben.

Vraag hier uw offerte aan

U kunt via de knop hieronder een vrijblijvende offerte aanvragen voor de montage van uw Ikea keuken. Ook kunt u via de contact pagina een gratis bezoek aanvragen om samen met u de werkzaamheden door te spreken.
10% korting

Vraag hier uw 10% korting aan