Metal Stud wanden

Metal Stud wanden laten plaatsen door Interplafo

Metal Stud wanden

Een metal Stud wand  is een niet dragende scheidingswand wat toepasbaar is in bedrijfspanden en woningen. Een Metal Stud wand wordt opgebouwd van metalen profielen, daar worden gipsplaten of ander plaatmateriaal  tegenaan geschroefd de ruimte daar tussen wordt opgevuld met isolatie materiaal. Hierin kunnen leidingen verwerkt worden zoals elektriciteit of aan/afvoer. De afwerking van een Metal Stud wand kan op veel denkbare manieren gedaan worden denk aan, behang, vinyl, fotoprints, spuitwerk of heeft u liever een geverfde egale oppervlak de mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt. 

Mogelijkheden van een Metul Stud wand

Metal Stud wanden (MS wanden) ook wel gipswanden genoemd. Zijn vaste binnenwanden die naar wens kan worden afgewerkt, ook kan u er spannende accenten mee creëren door er een gebogen of ellipsvormige wand van te maken. Afhankelijk van de eisen die uw ruimte steld is een MS wand uitermate geschikt voor geluids/ brandwerendheid dit kan makkelijk met een dubbele gipsplaatlaag gecreëerd worden. Het plaatsen van raam en/of deurkozijnen behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Snelle montage van een Metal Stud wand

Een MS wand staat bekend om zijn gemakkelijke, snelle montage. Met MS wanden maak je eenvoudig en op relatief goedkope manier elke ruimte naar uw wens, of het nou een grote ruimte is wat in verschillende ruimtes verdeeld moet worden, een enkele scheidingswand of een verouderde buitenmuur die beter geïsoleerd moet worden door middel van een voorzetwand. Dit alles kan in een zeer korte termijn gerealiseerd worden.

De voordelen van een Metal Stud wand

  • Afwerking geheel naar eigen keuze
  • Een hoge geluidsisolatie als uw ruimte er vraagt
  • Brandwerendheid tot wel 60 minuten
  • Flexibel toepasbaar in hoogte, lengte of vorm
  • Weg gewerkte leidingen
  • Een snelle montage
  • Een goedkope manier om uw nieuwe ruimte te creëren 
  • Toepasbaar in zowel droge en natte ruimtes

Waarom uw Metal Stud wanden laten plaatsen door Interplafo

U bent opzoek naar een bedrijf die uw Metul Stud wanden wilt laten plaatsen. Daar bent u bij Interplafo aan het goede adres, niet alleen leveren en monteren wij wanden tegen een goed concurrerende prijs. Wij neme ook de gehele afwerking ervan voor onze rekening als u dat wenst zodat er niet nog eens een schilder of spuiter aan te pas moet komen of een timmerman die de plinten aanbreng om zomaar een voorbeeld te noemen. Alles onder één dak.

Interplafo bied ook andere wanden aan

Prijzen van een Metal Stud wand

Wij leveren Metal Stud wanden v.a. 22,95 euro per m2, de prijzen zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen die zich vertaald in de afwerking, geluid of brandwerende eigenschappen van de MS wand. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. U kunt hier contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen