Systeemwanden

Laat uw scheidingswand plaatsen door Interplafo

Systeemwand van Interplafo de IP100

Interplafo produceert, levert en monteert haar eigen verplaatsbare scheidingswand. De IP100 is vervaardigd van duurzame materialen en garandeert dat onze systeemwand altijd probleemloos  en op economische wijze kan worden verplaatst, veranderd of uitgebreid kan worden. Het is een strak systeem dat aanzien geeft aan elk interieur en wat zich onderscheidt door de diversiteit in uitvoeringen.

Scheidingswanden in diverse uitvoeringen

De IP100 is een systeemwand die zeer flexibel is en op diverse manieren kan worden afgewerkt. Bijvoorbeeld met een gipspaneel, een kleurrijk vinyl, een prachtig hout fineer of met een gelamineerde spaanplaat in verschillende designs. Daarnaast zijn er de mogelijkheden aanwezig om glaselementen en deur-kozijnen erin te verwerken. Deze zijn leverbaar in vele varianten. De mogelijkheden zijn eigenlijk onbeperkt.

Een gesloten aluminium systeemwand

De gesloten systeemwand is een scheidingswand die is opgebouwd met een aluminium kaderwerk voorzien van een inwendig frame van C-profielen, isolatie en een volledig afgewerkte beplating geheel naar eigen keuze. Wilt u een ruimte creëren met een hoge isolatiewaarde, brandwerendheid. Laat u dan informeren naar de mogelijkheden die Interplafo met de IP100 systeemwand kan bieden.

Glazen systeemwanden

Glazen systeemwanden geeft uw kantoor/afdeling een ruimtelijk gevoel en een representatieve uitstraling. Hierbij heeft u de volledige vrijheid om een eigen systeemwand te ontwerpen. Kies u voor horizontaal of verticale uitvoering? Transparant, gezandstraald of voorzien van namen en logo’s. Laat u verrassen door de mogelijkheden.

Voordelen van de IP100 systeemwand

  • Verplaatsbaar
  • Uitbreidbaar
  • Slanke profilering
  • Brandwerendheid
  • Hoge isolatiewaarde 
  • Diverse afwerkingen naar eigen keuze
  • Verticale en/of horizontale uitvoering

Bij Interplafo kunt u ook terecht voor

Prijzen van de IP100 systeemwand

Wij leveren onze systeemwand v.a. 55,– euro per m2, de prijzen zijn echter sterk afhankelijk van uw wensen die zich vertaald in de afwerking, geluid of brandwerende eigenschappen van de systeemwand. Interplafo biedt voor elke situatie en budget een passende oplossing, door de vele mogelijkheden geven wij u graag advies. U kunt hier contact met ons opnemen door het formulier in te vullen of ons telefonisch te benaderen, wij helpen u dan graag verder met uw wensen en zullen aan de hand daarvan een vrijblijvende offerte uitbrengen